4H-yritykset

Näillä sivuilla esittäytyvät Viitasaarelaiset 4H-Yrittäjät!


4H -yrittäjämme tarjoavat apua mm

- kotitöihin

- siivoukseen 

- piha- ja puutarhatöihin

- lastenhoitoon


4H-yrittäjät ovat koulutettuja, itsenäisiä toimijoita, jotka hoitavat itse laskutuksen. Hyödynnä kotitalousvähennys, sillä jotkin 4H-yrittäjiemme palvelut ovat vähennyskelpoisia. Lue lisää kotitalousvähennykseen oikeuttavista töistä Verohallinnon sivuilta.

Kysy lisää 4H-toimistosta, p. 040 533 1587 tai jenna.korkeamaki@4h.fi


Kiinnostaako sinua perustaa oma 4H-yritys?

Oman 4H-yrityksen voi perustaa kuka tahansa 13–28-vuotias 4H:n jäsen, yksin tai kaverin kanssa. 4H-yritys on harrastus, jossa pääset toteuttamaan ideoitasi ja ansaitsemaan rahaa vaikkapa omaa mopoa, läppäriä tai matkaa varten. 

4H-yritys on myös mahtava kesätyö!

Monista erilaisista asioista voi saada hyvällä suunnittelulla aikaan itselleen sopivaa yritystoimintaa näitä voivat olla mm nurmikon leikkuu, linnunpönttöjen myynti, korujen valmistus tai vaikka välipalapalvelu. 

Kaikkea on jo olemassa ympäri Suomen, mutta entä omalla kotipaikallasi. Katsele ympärillesi ja mieti, millaisille palveluille ja tuotteille siellä olisi tarvetta. Miten ja millä sinä voit vastata kysyntään? Ratkaisemalla tämän kysymyksen saat itsellesi yritysidean.

Tällä sivustolla voit tutustua Viitasaaren 4H-yrityksiin, mikäli sinulla heräsi kiinnostus omaan yritykseen ota yhteyttä Viitasaaren 4H-yhdistykseen. 

Lisätietoa yrityksen perustamisesta löydät täältä!