Kerhot

Alle listattuihin kerhoihin osallistumismaksut ovat seuraavat:

 

Keihärinkosken ja Niinilahden kerhot ovat osallistujille maksuttomia.

 

Muihin kerhoihin osallistuminen on 4H-jäsenmaksun suorittaneille maksutonta. Muilta osallistujilta peritään ohjaus- ja tarvikemaksua 35 € koko kaudelta yhteensä (sis. syyslukukauden 2017 ja kevätlukukauden 2018)).

 

Safkasankarit-yrityskerhoon osallistuminen on 4H-jäsenmaksun suorittaneille maksutonta. Muilta osallistujilta laskutetaan tarvikemaksua 12 € kevätkaudelta.

 

 

Kerhoasioissa meidät tavoittaa parhaiten:

 

Toiminnanohjaaja Saara Hämäläinen, puh 040 832 6576, saara.hamalainen@4h.fi

 

Toiminnanjohtaja Satu Hackselius, puh. 040 533 1587, viitasaaren4h@4h.fi

 

 

Safkasankarit-yrityskerho

4H täyttää 2018 mahtavat 90 vuotta. Juhlavuotemme yhtenä keskeisenä teemana on lasten ja nuorten kannustaminen yritteliäisyyteen.

Juhlavuonna tehdään bisnestä ja leivotaan. Tule Safkasankarit-yrityskerhoon, jonka herkullisena aiheena on ruoka.  Juhlavuonna Safkasankarit saavat suunnitella ja leipoa 4H-juhlaleivoksen. Kerho järjestää myös leivosjuhlia ja opettelee hinnoittelemaan ja myymään itse tehtyjä tuotteita ihan oikeille asiakkaille.

Viitasaarella Safkasankarit aloittaa ma 26.3. klo 16.30 - 18 Haapaniemen koulun opetuskeittiössä. Kerho on tarkoitettu alakouluikäisille. Kerhoon osallistuminen on 4H-jäsenmaksun maksaneille ilmaista, muilta laskutetaan 12 € tarvikemaksu keväältä. Kerho kokoontuu 8 kertaa ja viimeinen kerhokerta on toukokuun viimeisellä viikolla.

Kerhoa ohjaavat Nea Välipakka ja Paula Kahelin, ja mukana on myös aikuisohjaaja. Lisätietoja kerhosta antaa Satu Hackselius, puh. 040 533 1587.

Lämpimästi tervetuloa 4H:n juhlavuoden kerhoon!